Innmelding i Namdal Motorsportklubb gjøres gjennom Norges Idrettsforbund sin løsning minidrett.nif.no

Mange idrettslag bruker denne løsningen fra før, så du kan godt ha en profil der fra før.

Innmelding gjøres ved at dere oppretter en profil for hver person som skal ha medlemskap i Namdal Motorsportklubb. Dette betyr at om dere skal ha familiemedlemskap må opprette profil både på dere selv og de andre familiemedlemmene. Når dere har lagd profil(er) søker dere opp Namdal Motorsportklubb (Finn ny klubb) under menyen "Medlemskap" og søker medlemskap. Dette må dere gjøre for alle som skal være medlem.

Når dette er gjort sender dere en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om at dere har søkt medlemskap i klubben. På denne angir dere hvem det gjelder slik at jeg kan koble sammen dere som familie i systemet. Trenger også opplysning dersom dere tilhører avdelingen vår på Namsskogan.

Priser for medlemsskap er som følger:

- Ordinært medlemskap kr 200,-

- Familiemedlemsskap (en sum uansett antall) kr 400,-

- Medlemmer i NMK Namdal kr 100,-

Halv pris på medlemskap dersom dere melder dere inn etter 1/9.